Edustus jatkoi voitolla alkanutta kautta

02.10.2021

Lauantai-ilta tarjosi paljon maaleja ja erilaisia tilanteita Liikuntahallilla. Edustusta vastaan saapui SB Heinola Akatemia, joka taisteli parhaansa mukaan reilulla kahdella kentällä kotijoukkuetta vastaan. Isänmaata palvelevat pelurit pääsivät hyvin mukaan peliin ja tulosta syntyi.

Ensimmäinen erä lähti tasaisesti, mutta Toppi vyörytti hyvällä liikkeellä kohti vastustajaa tehden vastaiskuista seitsemän maalia Heinolan yhtä vastaan.

Sama tahti jatkui myös toisessa erässä ja lukemat tauolle mentäessä jo 13 - 1. Vastustajan pelaajat alkoivat jo hiukan turhautua ja otteet kovenivat jopa  viiden minuutin arvoisesti. Onneksi isommilta vaivoilta vältyttiin.

Kolmas erä oli enemmänkin saavutetun tilanteen ylläpitoa ja Toppi teki enää kaksi maalia ja Heinola yhden. Santtu Tuovinen torjui vielä varmistukseksi yhden rankkarinkin. Jäähyjä istuttiin kotijoukkueen puolesta neljä minuuttia vastustajan ollessa penkillä 13 minuuttia. Tasoero oli juuri tuloksen mukainen.

Seuraava ottelu on myös kotona 9.10. ja vieraaksi saapuu BB-88. Ottelu alkaa klo 18.00. Tervetuloa.

Tilastoja muokkasivat: Kaapo Niemelä (4+2), Jani Laakkonen (2+3), Erik Söderholm (2+0), Rasmus Pasanen (2+0), Samuli Hirn (1+2), Eetu Ahokas (1+0), Elmeri Saukkonen (1+0), Timo Käck (1+0), Jasmo Räty (1+0), Elmeri Hietanen (0+2), Tatu Saariniva (0+2), Juho Kaasalainen (0+2) ja Tuomas Hirn (0+1)