Edustus avasi kautensa voitolla

27.09.2021

Sunnuntaina 26.09. huristeltiin bussilla kohti Lappeenrannan Urheilutaloa, jossa vastaan asettuisi Saipa Akatemia. Keli oli hyvä ja Kale vei joukkuetta jännittävään kauden avaukseen. Juurikaan ei ollut tietoa vastustajasta ja oma syyskuntokin taisi hiukan pohdituttaa poikia.

Peli alkoi klo 18.00 vähälukuisen yleisön edessä ja kotijoukkue avasi pelin räväkästi tehden avausmaalin ajassa 00.54. Rauhoittava tasoitus tuli onneksi nopeasti ja peli pääsi käyntiin tasaisemmissa merkeissä. Ensimmäiselle erätauolle lähdettiin tiukissa 2 - 3 lukemissa Topin johdolla ja tuon johtomaalin sekä ensimmäisen maalinsa aikuisten sarjassa teki Jasmo Räty.

Toisessa erässä peli näytti ratkeavan, kun Edustus siirtyi jo 2 - 5 johtoon, mutta toiselle tauolle lähdettiin kuitenkin tiukassa 4 - 5 tilanteessa. Kesällä Edustukseen liittynyt Elmeri Saukkonen teki myös ensimmäisen maalinsa keltamustissa.

Kolmannessa erässä tapahtui ratkaisu, Edustus pystyi tekemään neljä maalia Saipan onnistuessa kahdesti. Loppulukemat 6 - 9 ja pisteet Savonlinnaan. Peli haki vielä uomiaan ja välillä nähtiin hyvin liikkuva ja laukova Edustus, mutta parannettavaa vielä toki on. Viime kaudella B-junioreissa pelanneet nuorukaiset hoitivat tonttinsa mallikkaasti ja vauhti varmasti vielä kiihtyy.

Seuraavat kaksi oteelua ovat kotipelejä Liikuntahallilla. 02.10 vastassa on SB Heinola ja 09.10. BB-88. Tulkaa kannustamaan entisestään nuorentunutta joukkuetta.

Onnistumisia tuli laajalla rintamalla: Rasmus Pasanen (2+1), Elmeri Saukkonen (1+2), Eetu Ahokas (2+0), Tuomas Hirn (1+1),  Elmeri Hietanen (1+1), Tatu Saariniva (1+0), Jasmo Räty (1+0), Santeri Nyrhinen (0+1), Samuli Hirn (0+1) ja Aleksi Lyytikäinen (0+1).