Edustukselle tappio jatkoajalla

13.12.2020

Tiukat pelit jatkuivat Liikuntahallilla 28.11. SaiPa Akatemiaa vastaan. Syksyn teemana on ollut tasaiset ja runsasmaaliset ottelut, niin tälläkin kertaa. Heti alussa tehtiin kaksi maalia, mutta vastustaja kuittasi itsensä erätauolle tasalukemissa 2 - 2. Toinen erä olikin sitten hurlumheitä molempiin päätyihin ja maaleja syntyi peräti 11 kappaletta ja toiselle tauolle lukemissa 7 - 8.

Kolmannessa erässä maaleja tehtiin puolin ja toisin eikä varsinainen peliaika tuonut ratkaisua. Jatkoajalle lähdettiin lukemista 10 - 10. Tällä kertaa vastustaja onnistui naulaamaan pelin ajassa 62.13 ja kaksi pistettä karkasi Lappeenrantaan. Taistelusta jäi kuitenkin yksi tärkeä piste Edustuksen sarjasijoitukseen, joka on kolmas syksyn pelien jälkeen. Ottelussa Edustusta piti pystyssä Jani Laakkonen viidellä maalillaan.

Koronan vuoksi jäi pelaamatta yksi ottelu Hatsinaa vastaan. Toivottavasti alkuvuodesta pelit pääsevät jatkumaan eri puolella maata ja tilanne palaa lähemmäksi normaalia. Seuraava kotiottelu on merkattu kalenteriin 09.01.2021 Heinolaa vastaan.

Pöytäkirjaan merkattiin: Jani Laakkonen (5+0), Eetu Niskala (2+0), Samuli Hirn (0+3), Samu V Ikonen (1+0), Tuomas Hirn (1+0), Markus Karttunen (1+0), Santeri Nyrhinen (0+1), Kaapo Niemelä (0+1), Juho Kaasalainen (0+1), Lauri Utukka (0+1) ja Rasmus Pasanen (0+1).