Edustukselle voitto Sysmässä

18.10.2020

Lauantaina 17.10. huristeltiin Sysmään pelaamaan BB-88:ia vastaan. Vastustajalta tuli jo matkan aikana hyvät ohjeet toimintaan hallin tiloissa ja niitähän me noudatimme. Helppoa peliä ei odoteltu ja pojat saivatkin pelata tosissaan ennen kuin saatiin tuliaisiksi kolme maukasta pistettä.

Jälleen ensimmäinen erä oli tehokasta ja vauhdikasta peliä tuottaen taululle lukemat 1 - 6 Edustukselle ensimmäiselle erätauolle poistuttaessa. Toinen erä oli tasaista kamppailua molempien joukkueiden tehdessä kaksi maalia. Tauolle lukemissa 3 - 8. Jussi torjui komeasti vastustan rankkarin ja piti henkeä yllä.

Kolmannessa erässä BB-88 lisäsi vauhtia ja onnistui tekemään kolme maalia kaventaen tilanteen lukemiin 6 - 8. Edustus kuitenkin selvitti erän kunnialla ja teki loppulukemiksi 6 - 9. Hieno voitto ja eikun kotia kohti.

Seuraava peli on jo tulevana lauantaina Savonlinnan Liikuntahallilla ja vastassa Klubi. Ottelu alkaa jo klo 14.00. Pysytään terveinä ja tulkaa taas kannustamaan kotijoukkuetta paikan päälle.

Sysmässä tilastoja kaunistelivat Kaapo Niemelä (3+0), Samuli Hirn (2+1), Eetu Ahokas (1+3) Tuomas Hirn (1+0), Markus Karttunen (1+0), Santeri Nyrhinen (1+0), Timo Käck (0+2), Jani Laakkonen (0+2) ja Eetu Niskala (0+1)