Runsasmaalinen kotitappio

12.10.2020

10.10. tehtiin Liikuntahallilla peräti 25 maalia, valitettavasti Hamina teki Edustusta enemmän ja voitti ottelun 11 - 14. Edustuksen kohtaloksi koitui toinen erä, jossa vastustaja teki peräti seitsemän maalia.

Ensimmäisen erän erän jälkeen peli oli tasainen lukemissa 5 - 4, mutta toisessa erässä törmättiin vastustajaan jo keskikentällä eikä tahdottu päästä tarpeeksi hyville sektoreille laukauksia varten. Hamina käytti tehokkaasti paikkansa ja karkasi 7 - 11 johtoon.

Kolmanteen erään Edustus lähti kolmen maalin takaa-ajoasemissa kaventaen tilanteeksi jo 11 - 12, mutta vieraat laittoivat pallon vielä kahdesti tyhjään maaliin kotijoukkueen yrittäessä tasoistusta kuudella kenttäpelaajalla. Tapahtumia riitti mukavan runsaslukuisesti paikalle saapuneelle yleisölle ja parannettavaa jäi Edustuksen pojille. Pelit jatkuvat jo tulevana viikonloppuna Sysmässä BB-88:ia vastaan ja seuraava kotipeli on 24.10. Klubia vastaan Liikuntahallilla.

Merkintöjä saivat: Samuli Hirn (4+1), Timo Käck (1+5), Elmeri Hietanen (2+0), Kaapo Niemelä (1+2), Erik Söderholm (1+0), Jani Laakkonen (1+0), Samu V Ikonen (1+0), Tuomas Hirn (0+1) ja Eetu Ahokas (0+1)