Top Teamille kolme voittoa ja yksi häviö kotiturnauksessa

03.02.2020

02.02.2020 pelattiin hyvätasoinen 3. divarin turnaus Sln Liikuntahallilla ja yleisöä oli mukavasti katsomossa pitkin päivää. Mukana oli kolme lohkon kärjessä olevaa joukkuetta ja taistelu suorasta noususta 2. divisioonaan jatkui tiukkana.

Ensimmäisessä ottelussa TT Stars joutui taipumaan sarjakärki Löysätempolle 2 - 14.

Toisessa pelissä vastakkain asettuivat Edustus ja SC Unpro. Ennen ottelun alkua vietettiin hiljainen hetki vähän aikaa sitten pois nukkuneen K.Turusen muistolle. Mailataituri pelasi Top Teamissa 90-luvun puolivälissä useamman vuoden. Ensimmäinen erä päättyi 1 - 1, mutta sen jälkeen kotijoukkueen pojat saivat jalat liikkeelle ja lopputulos oli 10 - 3. Maalissa Juha Ahvenainen torjui 22 kertaa ja Santtu Tuovinen kävi torjumassa vastustajan rangaistuslaukauksen toisen erän alkupuolella.

Starsin toinen peli oli SC Unprota vastaan ja tuon koitoksen pojat hoitivat tyylikkäästi 7 - 2. Varsinkin Kimmo Höglund oli pelipäällä tehden neljä maalia eritoten Juuso Immosen maukkaista syötöistä.

SBS Hamina kaatoi piikkipaikalla olevan Löysätempon 6 - 2 ja jännitys päivän viimeistä peliä ajatellen lisääntyi mukavasti.

Klo 16.00 alkaneessa ottelussa tarjottiin katsomon täyttäneelle yleisölle vauhdikas koitos, jonka päätteeksi tulostaululla olivat lukemat 10 - 3  Edustuksen hyväksi. Voitto muodostui koko joukkueen hyvän liikkeen ja uhrautuvan puolustuksen sekä loistavasti torjuneen (24 torj.) Santun kokonaispanoksesta. Ottelun tauottua myös SBS Haminan valmentaja kävi antamassa positiivista palautetta nuoren joukkueen suorituksista. Kaikki kolmee kenttää pystyivät maalien tekoon.

Ottelut jatkuvat 22.02. Starsilla Sulkavalla ja Edustuksella Mikkelissä Sport Forumilla.

Merkintöjä saivat: Samuli Hirn (5+2), Jani Laakkonen (4+0), Erik Söderholm (3+1), Tuomas Hirn (2+2), Santeri Nyrhinen (2+1), Kaapo Niemelä (0+5), Eetu Ahokas (1+3), Samu V. Ikonen (2+0), Elmeri Hietanen (1+0), Eetu Niskala (0+1) ja Eemil Holma (0+1).