OKL osa 2

18.01.2019

SC Unpro - TT Stars

Ensimmäiseen otteluun lähdettiin pienen jännityksen saattelemana kun kohtasimme juuri edellisessä turnauksessa top teamin voittaneen sarjakärki SC Unpron. Ensimäinen vaihto ja palloa kaivettiin omasta rysästä. Parin tiukan tilanteen jälkeen Turusen pitkä laitasyöttö tavoitti jupen, jonka kuolettava kantti viuhui ohi voimattoman vastustajan maalivahdin.Tästä buusti päälle ja pammo ja jari napauttivat pelin jo 1-3:een. Vastustajan pasmat meni tästä sekaisin, jonka jälkeen Jukka Tynkkynen otti viiden minuutin jäähyn väkivaltaisuudesta. Minuutti kovaa pyöritystä ja jupe painoi pallon maaliin. 1 erä meille 1-4 jolloin tajusimme, että sarjakärkikin on kaadettavissa! Toiseen erään ylivoima jatkui ja erää pelattu 43 sekuntia kun juvosen Samun hurja viivalaukaus tömähti maskia tehneen turusen kroppaan, joka löi karat sisään. Tämän jälkeen peli aaltoili ja vastustaja haki vimmatusti kavennusta, kuunes Pada painoi pammon syötöstä pallon uuniin, peli jo 1-6! Kolmas erä jatkui samalla kaavalla Unpro yritti ja Stars puolusti loistavasti jättäen isoimmat vaaran paikat pois. Antti Hakala pääsi kuitenkin kaventamaan ajassa 33.37. Huikean taistelun ja naulan arkkuun vastustajalle löi Samu tyhjään maalin 43.43. Sarjakärki kaadettiin hienosti 2-7. Tämä peli antoi todella paljon uskoa meille ja vastustajan leireihin miettimistä ettei Starsia ehkä kuitenkaan kukaan voi aliarvioda. Upea peli Antilta maalissa, Upea peli puolustukselta ja hyökkäykseltä.

TT Stars - Jymypalikat

Eka erä lyötiin 4-1 tauluun, josta jatkoimme tasaisesti vyörymstä ja peli oli jo 7-1, kun vastustaja sai ehkä heppoisen rangaistuksen ja alkoi länkytys, joka jatkui jatkui ja jatkui. Tuloksena 2+5+10+20 ja homma oli selvä. Pelin laittoi poikki Jari ajassa 43.02.

Tehomiehet turneella oli: Samu Juvonen, Juuso Immonen, Werneri Turunen ja Sami Venäläinen.