Mäkeä laskien huipulle?

01.11.2018

Top Teamin nuorisokaartista tietä Edustuksen runkomiehistöön kovalla työllä raivaavat Eetut, Niskala ja Ahokas kuuluvat molemmat lahjakkaisiin sisarussarjoihin ja sitä kautta ovat tuttuja seurattavia paikalliselle salibandykansalle. Kummatkin lahjakkaista pelaajista ovat aloittaneet pelaajauransa jo vuosikausia sitten seuran perustajajäsenen Mika Hietasen ammattitaitoisessa valmennuksessa ja nyt heillä on käsillä harppaus isompiin ympyröihin ja aikuisten otteluihin.

Harjoittelukulttuurin omaksuneet nuoret nauttivat tilanteesta ja ovatkin osoittaneet kauden kahdessa ensimmäisessä turnauksessa pärjäävänsä myös aikuisten sarjoissa.

Eetu_Ahokas.JPG- Hyvältä, oikeasti hyvältä! Ollaan päästy ns. isompiin kenttiin pelaamaan ja vastuuta on tullut sitä kautta. Saamme vastaamme fyysisiä vastustajia ja hyvin ollaan pärjätty heidänkin kanssa, kiteyttää Ahokas tuntojaan ensimmäisistä aikuisten sarjan otteluista.

Niskala pelaa Edustuksen lisäksi myös B-junioreiden otteluita ja tiukat aikataulut eivät ole alkukaudesta sotkeneet nuoren miehen elämää.

- Nyt meno muuttuu junnuissa. Varmaan rupeaa tuntumaan meno rankemmalta, mutta tähän asti ei jalka ole vielä painanut, karismaattinen Niskala pohtii.

Hänen karismaattisuus on herättänyt keskustelua kentän ulkopuolellakin, joten lienee aika ottaa selvää, mistä se oikein kumpuaa?

- Tää on vaikee kysymys, oikeesti vaikee! Mistä tällaisia kysymyksiä oikein kumpuaa? En tiijä, haluan vaan, että kaikki tykkäis miusta, ettei olis vihamiehiä, hiukan punastunut Niskala pohtii pitkän hiljaisuuden jälkeen.

Meno nuorilla miehenaluilla on kaukalossa kova, mutta kumpikaan heistä ei tunnusta, että heitä tunnettaisiin kaduilla. Niinpä he saavat elää aivan normaalia nuorten elämää. Mutta tähän on varmasti tulossa muutos, mikäli heidän haaveensa toteutuvat. Kumpikin nimittäin tähtää ensin Salibandyliigaan ja sitä kautta maajoukkueeseen. Tavoite on kova, mutta kovaan työntekoon uskovat mailataiturit tietävät, kuinka haaveet toteutetaan. Kummallakin kun on lähipiirissä menestyviä sisaruksia, joiden edesottamuksia heidän on helppo seurata.

Niskalan_Eetu.JPG- Kun nuorena valitsimme lajiksemme juuri salibandyn, ei sitä miettinyt sisarusten harrastamista, mutta nyt on kyllä olemme ottaneet motivaatiota sisaruksiltamme, pohtivat Eetut yhteen ääneen.

Samalla he jakavat vuolaasti kiitosta vanhemmilleen, jotka ovat olleet vahvasti mukana lastensa harrastuksissa ja ovatkin tuttuja näkyjä niin kotiotteluissa, kuin vieraskentilläkin.

Lopuksi on aika antaa vapaa sana lukijoille, faneille ja yleisölle:

Eetu Niskala: Tupa täyteen!

Eetu Ahokas: Kannattaa tulla katsomaan, kun Karttusen poika näyttää taitojaan!

Niin… Jos peli kulkee kentällä, niin kentän ulkopuolella herrojen suurta mielenkiintoa herättää liukumäet. Mutta, missä on ne parhaat mäet?

- Mie niin tiijän tään kysymyksen taustat! Varmaan Kesämaassa, päättää Niskala haastattelutuokion ja herrat häviävät illan pimeyteen alkulämpöjä hakemaan.

Eetu Ahokas #70

Hyökkääjä, kätisyys left
Otteluita 4, joissa tehot 3+2=5, 0 jäähyminuuttia

Eetu Niskala #92

Puolustaja, kätisyys left
Otteluita 3, joissa tehot 1+2=3, 0 jäähyminuuttia
B-junioreissa 6 ottelua, 4+6=10, 2 min.

-Petri Punnonen-

06.08.2019Pelipassit ostettavissa tulevalle kaudelle
06.08.2019Seurailta Carlsonilla 19.08. klo 17.00 alkaen
26.06.2019Suomen Cup käyntiin 14.09.
11.06.2019Edustus lähtee pitkästä aikaa mukaan Suomen cupiin
22.05.2019Valmistautuminen uuteen sarjakauteen
05.05.2019Kerhoja ei pidetä sunnuntaina 12.05. äitienpäiväviikonlopun vuoksi. 19.05. kaikki mukaan Top Teamin kauden päättäjäisiin!!
05.05.2019Noidannuoli, Sählyhiiret ja Kristalli Sport Open-mestareiksi
01.05.2019Savonlinna Open kokoaa urheiluhenkistä kansaa kasaan
14.04.2019Sunnuntain salibandykerho 21.04.klo 14.00 peruttu pääsiäislomien vuoksi
11.04.2019Top Teamin yhteinen kaudenpäättäjäistapahtuma Sln Liikuntahallilla 19.05. klo 11.00 - 14.00

Siirry arkistoon »