B-poikien kaudenpäätöspeleistä voitto sarjakärjestä ja tasapeli

03.03.2018

Tämän kauden viimeiset sarjapelit pelattiin lauantaina Hollolassa Salpaushallissa. Matkaan lähdettiin jälleen pienellä porukalla, sillä kaksi peluria ilmoitti viime tipassa poisjäännistä. Varasuunnitelmana oli laittaa toinen maalivahti kentälle, jotta saataisiin edes muutama vaihtomies peliin. Ja hommahan toimi.

Ensimmäiseen peliin tuli vastaan sarjakärki ja aina kova PoNoVo. Alusta asti Topin pojat pelasivat ilman paineita ja hyvällä huumorilla tehden aikamoisen työn: voitto lukemin 6 - 4. Ensimmäistä kertaa kenttäpelaajana ollut toinen maalivahtimme Niko yllätti kaikki tehden kaksi maalia ja nautti pelaamisesta luoden hyvää fiilistä koko joukkueeseen. PoNoVo sai ottelussa peräti 45 min. rangaistuksia ja Toppi käytti tuon ajan tehokkaasti. Hieno alku päivälle.

Ensimmäisessä pelissä vauhti oli kova ja vajaalla kahdella kentällä reissussa ollut joukkue sai tehdä töitä vähintään tarpeeksi. Tämä näkyi ja kuului tunnin mittaisen tauon aikana kopissa poikien valitellessa jalkojen väsymistä.

Toisessa pelissä vastassa oli Pelicans ja taas mentiin vauhdilla. Pojat saivat hyvän alun mennen 2 - 0 johtoon, mutta pian maalitilanne tasaantui ja kolmannessa erässä oltiin paineen alla vastustajan vyöryessä toistuvasti loistavasti pelannutta maalivahti Santtua kohden. Tämä peli päättyi lopulta 5 - 5 tasapeliin ja väsyneen joukkueemme iloiseen hymyyn.

Tehoja keräsivät kaikki kenttäpelaajat: Jonne Turunen (2+2), Niko Henriksson (2+1), Santeri Virolainen (2+1), Erik Söderholm (2+1), Joni Loikkanen (2+0), Aleksi Lyytikäinen (1+0), Tuomas Hirn (0+3), Juuso Venäläinen (0+1) ja Joni Peltonen (0+1).

Kiitimme kaikkia paikalla olleita joukkueita kaudesta sekä toivotimme PoNoVolle ja Hatsinalle hyvää menestystä kevään peleihin. Kausi oli vaativa ja joukkuetta kehittävä. Hienoa oli nähdä pienen porukan taistelu isoja seuroja vastaan ja innolla lähdemme rakentamaan tulevaa kautta. Kiitos kaikille mukana olleille tukijoille ja yhteistyökumppaneille!!!!