Voitto tiukan väännön jälkeen

14.10.2017

14.10. lauantai-ilta tarjosi melkoisen paketin tilanteita ja tunteita ottelussa Top Teamin ja Susien välillä. Ensimmäinen maali tuli Susille 23 sekunnin jälkeen vaparista Topin maalin edestä. Tämän jälkeen kotijoukkue sai kuviot kulkemaan ja vei peliä toisen erän loppuun johtaen jo 5 - 2.

Parhaimmillaan johto oli jo 6 - 3, mutta ongelmat alkoivat jo toisessa erässä runsaiden jäähyjen kautta. Sudet nousivat maali maalilta ja tasoittivat ottelun lukemiin 7 - 7 aikaan 57.03. Tilanne näytti jo huonolta Ilpo Ruottisen ottaessa 5 min. rangaistuksen ajassa 58.11. Sudet ottivat kuitenkin kahden minuutin rangaistuksen kaksi sekuntia ennen varsinaisen peliajan loppua. Huh huh.

Viiden minuutin jatkoaikaa lähdettiin pelaamaan rangaistusten vuoksi 3 vastaan 3 ja tilaa oli. Sudet pääsivät vielä yrittämään neljällä kolmea vastaan, mutta ratkaisu nähtiin ajassa 64.59. Kotijoukkue sai lähivaparin ja ottelun nälkäisimpänä pelaajana palkittu Tatu Könönen laukoi tarkasti suoraan aloituksesta yläkulmaan ja ilo pääsi irti. Tärkeä voitto uudistuneelle Topille.

Paikalla oli runsaasti yleisöä ja tunnelma oli hyvä. Tästä on hyvä jatkaa. Seuraava kotiottelu on 28.10. Kosken Dynamoa vastaan.