Hatsina II - Naiset (4 - 4)

Aika: 18.12.2016 15.00
Paikka: Imatran Urheilutalo
Sarja: Naisten 2.divisioona, Kaakkois-Suomen alue (lohko 5)

Toisen ottelun vastus oli Hatsina II. Hatsina onnistui tekemään ottelun ensimmäisen maalin heti erän alussa. Eikä mennyt kauan kun Hatsina teki toisenkin maalin ja tilanne oli 2-0 ensimmäisen erän loppuessa. Toinen erä lähti puolestaan käyntiin Toppittarien maalilla, kun Elina iski pallon maaliin Reetan syötöstä. Toisen erän aikana Toppittaret tasoittivat pelin Heidin tehdessä maalin Essin syötöstä. Viimeiseen erään lähdettiinkin tilanteesta 2-2. Muutaman minuutin jälkeen Hatsina teki kolmannen maalinsa ja siirtyi johtoasemaan, mutta ei mennyt kauaa kun Hessu tasoitti pelin. Seuraavaksi Hatsina onnistui taas pääsemään johtoasemaan neljännellä maalillaan, mutta taaskaan johtoasema ei kauaa kestänyt kun Essi iski tasoitus maalin Reetan syötöstä. Viimeisen erän loppu olikin tiukkaa taistelua loppuun saakka, mutta kumpikaan joukkue ei onnistunut ratkaisemaan peliä ja peli päättyi tasapeliin lukemin 4-4.