Seuran sisäinen koitos Edustukselle 10 - 5

13.11.2021

Täysi katsomo sai nauttia hyvävauhtisesta ja runsasmaalisesta ottelusta lauantaina liikuntahallilla, kun Edustus ja Stars jatkoivat kautta ensimmäisellä seuran sisäisellä mittelöllä tällä kaudella. Avausmaalin teki Stars ja siitä mentiin eteenpäin vuorovedoin tilanteeseen 2 - 2 asti. Erän lopulla Edustus sai tehtyä kaksi maalia lisää ja erätauolle jäätiin lukemissa 4 - 2. P12- pojat tulivat suoraan Varkauden turnauksesta pelaamaan näytöspeliä yleisön iloksi erätauolle kaksi voittoa ja neljä pistettä tuliaisinaan. Taitavia poikia.

Toisessa erässä Edustus sai koneen käyntiin onnistui viidesti Starsin yhtä maalia vastaan. Tauolle lukemista 8 - 3. Erätauolla Subway Savonlinna ja Pekka palkitsivat seuran junioreja alue- ja maajoukkueleirivalinnoista. Hienoa!!

Kolmannessa erässä tehtiin vielä muutamia maaleja ja lopputulos 10 - 5 vastasi melko hyvin vauhdikkaan ja hyvähenkisen pelin tapahtumia. Top Team seurana kiittää runsaslukuista yleisöä hienosta salibandyillasta.

Poimintoja illasta: Tatu Saariniva (3+2), Elmeri Saukkonen (2+2), Erik Söderholm (2+1),    Jani Laakkonen (1+1), Santeri Nyrhinen (1+1), Samuli Hirn (1+0) ja Juho Kaasalainen (0+1).