Edustuksella alkavan kauden ensimmäinen harjoitusottelu Ruokolahdella

29.08.2021

Osa kauniista sunnuntaipäivästä 29.08. käytettiin matkaamalla Ruokolahden Liikuntahallille pelaamaan harjoituspeliä Imatran Voimaa vastaan. Poikia ja valmennusta varmaankin jännitti pikkuisen joukkueemme tämän hetkinen iskukyky, sillä mukana oli kentällinen viimekauden B-junnuja tutustumassa aikuisten pelitempoon.

Vaan hyvinhän se meni. Junnut osoittivat varmempia otteita erä erältä ja saivat kiitokset valmennukselta hyvästä debyytistä. Itse ottelu eteni vauhdikkaasti Topin poikien kolistellessa tolppia kymmenkunta kertaa sekä vetämällä tyhjistä ohi melkein saman verran. Toki vastustajan maalivahti otti kiinni monta hyvää yritystä. Voima käytti maalipaikkansa parissa erässä paremmin hyväkseen ja siirtyivät parhaimmillaan jo 4 - 1 johtoon. Kolmannen erän loppupuolella alkoi kiri, joka toi lopulta 5 - 4 voiton ja helpotuksen hymyn poikien kasvoille.

Santtu Tuovinen hoiti maalilla tonttinsa mallikkaasti ja kun Kaapo Niemelä sai lapakulman kohdilleen, löysi pallo tiensä yläriman sijasta sen alle. Kaikki kentät (vajaa kolme täyttä) saivat hyvää painetta vastustajan päähän ja muutamat omat virheet opettivat huolellisuutta. Kaikkia pelureita ei kaukalossa nähty armeijan ym. esteiden vuoksi. Mukava ensimmäinen koitos ja toisen ottelun Voimaa vastaan pelaamme Sln Liikuntahallilla 12.09.

Kausi alkaa vieraissa 26.09.2021 Saipaa vastaan.