Mikkelistä kolme pistettä Edustukselle

07.11.2020

Perjantai iltana ajeltiin Mikkeliin Sport Forumille, joka ei ole ollut Top Teamin lempi peliareenoita missään ikäluokassa. Pienet pukuhuoneet ja nihkeä lattia luovat aina oman jännityksensä pelitapahtumiin. Niin tälläkin kertaa.

Pelin alku oli hyvä ja alle kahdessa minuutissa Edustus teki kaksi maalia ja hyvältä näytti. Löysätempo (nimi ei vastaa joukkueen tasoa) iski nopeasti takaisin kolmella maalilla ja kovalla yrityksellä päästiin erätauolle Edustuksen johdolla 3 - 4. Toinen erä sujui valmentajan käskyillä paremmin ja viimeiselle tauolle mentiin numeroissa 4 - 8.

Vaikka kolmannessa erässä vastustaja painoi hurjasti päälle, piti Santtu maalin siistinä ja varmisti voiton lukemin 5 - 10. Armeijaa suorittava taistelija hoiti homman myös "kotirintamalla". Edustuksen poikien vauhti oli välillä liikaa vastustajalle, joka joutui rikkomaan viiden rangaistuksen verran. Edustus rankaisi niistä kolme kertaa.

Edustus on tällä hetkellä lohkossaan kolmantena ja on tehnyt eniten maaleja, mutta myös omiin on mennyt eniten. Saman verran tulevaisuudessa maaleja ja oma pää siistinä niin hyvä tulee.

Vauhtia pitivät: Samuli Hirn (3+2), Kaapo Niemelä (2+1), Samu V. Ikonen (3+0), Timo Käck (1+1), Eetu Niskala (1+0), Eetu Ahokas (0+2), Jani Laakkonen (0+1) ja Markus Karttunen (0+1).