Edustuksella värikäs sarjakauden avaus Vierumäellä

14.09.2020

Sunnuntaina pyörähti Edustuksen  2. divarin sarjakausi käyntiin paljon tapahtumia sisältäneellä ottelulla SB Heinolaa vastaan. Ottelu venyi puolella tunnilla runsaiden maalien, rangaistusten ja tulkintojen jälkeen. Lopulta saatiin kuitenkin kaksi pistettä, kolmekin oli tarjolla.

Ensimmäinen erä oli melko tasainen päättyen lukemiin 3 - 5 Edustukselle. Jonkin verran alkoi näkyä ensimmäisen pelin varovaisuutta molemmilla joukkueillä.

Toiseen erään pojat laittoivat lisää vauhtia ja toiselle erätauolle päästiin lukemissa 4 - 9 ja homma tuntui olevan hanskassa, vaan....

Kolmas erä oli melkoista peruuttelua ja kahden ensimmäisen erän hyvä tekeminen hävisi jonnekin. Tämän hyödynsivät vastustajan välillä koviakin otteita väläytelleet pelurit mättämällä peräti seitsemän maalia ja tasoittivat ajassa 59.59 ilman maalivahtia. Eikun jatkoajalle.

Onneksi Timo Käck oli pelipäällä ja ratkaisi tiukan lopun Top Teamin eduksi ajassa 60.27. Huh huh!! Vauhti ja taito näyttäisivät riittävän 2. divarin peleihin, tahtotila ja raataminen vaatii hiukan töitä.

Rangaistuksia tuli peräti 10 kpl, joka on melkoisesti liikaa tämän tasoisiin otteluihin. Toki niitä tuli vastustajallekin, mm 5 minuuttia kovista otteista.

2. Divari jatkuu kotiottelulla 10.10. SBS Haminaa vastaan Liikuntahallilla. Sitä ennen on vielä Suomen Cupin peli Varkaudessa VarTaa vastaan 18.09. Pelataan 3. kierrosta.

Positiivisia merkintöjä saivat: Timo Käck (4+0), Jani Laakkonen (0+4), Tatu Salminen (2+0),    Erik Söderholm (1+2), Samuli Hirn (1+1), Kaapo Niemelä (1+1), Tuomas Hirn (1+0), Santeri Nyrhinen (1+0), Eetu Ahokas (1+1) ja Eetu Niskala (0+1).