Vieraisiin OKL-hallille

06.12.2018

Salibandyn 3. divisioona lähestyy uhkaavasti puoltaväliä. Top Teamin osalta puoliväli ylittyy tulevana lauantaina, kun joukkue matkustaa vierasturnaukseen omaan kotiluolaansa OKL-hallille, jossa turnausta isännöi seuran toinen ylpeys, TT Stars. Tällä kertaa ei paikalliskamppailua nähdä, vaan vastaan asettuvat Jymypalikat sekä SC Unpro.

Niemela_ennakkoon.JPGTopin kausi on sujunut odotusten mukaisesti ja nuorten pelaajien sisäänajo joukkueeseen on onnistunut mallikkaasti. Nuorta voimaa edustavat Kaapo Niemelä ja Santeri Nyrhinen ovat valmentaja Timo Käckille tuttuja nuoria jo parin vuoden takaa, jolloin Käck valmensi heitä. Niinpä yhteinen sävel pelaajien ja valmentajan välille on syntynyt ja molemmat pelaajat kehuvat vuolaasti valmentajaansa.

Molemmat miehenalut ovat avanneet pistetilinsä myös aikuisten sarjoissa ja peliaikaakin on tullut mukavasti. Niinpä onkin aika kysellä, millaisia eroja he näkevät aikuisten sarjan ja junnusarjan välillä?

- Miesten peleissä on kovempi tempo ja pelit ovat fyysisempiä, ehkä myös hiukan suoraviivaisempia, molemmat pojat kertovat näkemyksiään.

- B:ssä otteluiden taso ailahtelee hiukan enemmän, kun taas edarissa menee tasaisemmin. Tosin junnuissa asenne voisi olla hiukan kovempi, jos olisimme päässeet pelaamaan valtakunnallisia sarjoja, he tuumivat.

Nyrhinen_ennakkoon.JPGYksi silmiinpistävä seikka edustuksen otteluista löytyy, kun katsoo, mistä pisteitä on kauden aikana kertynyt. Nimittäin turnausten ensimmäiset ottelut ovat sujuneet varsin mainiosti, mutta toisista otteluista ei pisteitä ole kertynyt ensimmäisten tapaan. Tähän nuorukaisilla on selkeä näkemys.

- Emme ole saaneet toisiin otteluihin yhtä hyvää latausta, kuin ensimmäisiin. Syy löytyy pääkopasta, emme ole pelanneet tarpeeksi huolellista peliä, pojat pohtivat.

- Lisäksi otteluihin valmistautuminen on hiukan erilaista ja varsinkin toiseen otteluun pallollinen alkulämmittely jää aika lyhyeksi, he jatkavat.

Valmentaja Käck on myös kiinnittänyt huomiota pisteiden kertymiseen, mutta hän ei ole huolissaan nykytilasta.

- Viimeksi pelasimme ehdottomasti kauden parhaan pelin, vaikka pisteitä siitä ei meille kertynytkään. Uskon vakaasti, että hyvä tekeminen näkyy tulevissa otteluissa ja pisteitä rupeaa kertymään tasaiseen tahtiin molemmista otteluista. Korvien välistähän tuo on kiinni, ei mistään muusta.

- Kokonaisuutena olen tyytyväinen tekemiseemme. Sarja on tasainen ja kaikki joukkueet on voitettavissa. Samoin kaikille voidaan myös hävitä, joten keskittymisen pitää olla kunnossa jokaisessa ottelussa.

Lopuksi nuorukaiset nostavat esille kolme joukkuetta, jotka taistelevat noususta ja karsijanpaikoista kauden päätteeksi.

- Tietysti me, sitten Obelix ja SC Unpro.

Aika näyttää, kuinka oikeaan poikien veikkaukset osuvat.

Kaapo Niemelä
#11 Hyökkääjä
Edustus: 6 ottelua, 1+3=4, 2 min
B-junnut: 10 ottelua, 7+6=13, 0 min

Santeri Nyrhinen
#16 Hyökkääjä
Edustus: 8 ottelua, 1+1=2, 4 min
B-junnut: 10 ottelua, 13+5=18, 2 min

Top Teamin ottelut OKL-hallilla lauantaina 8.12.:

Klo 13:30 Jymypalikat  - Top Team
Klo 16:00 Top Team - SC Unpro

-Petri Punnonen-

01.06.2020Edustuksen harjoitukset alkavat 01.06.
27.05.2020Salibandyliiton ohjeet harjoitteluun 01.06.2020 alkaen
16.03.2020Kaupungin liikuntatilat on suljettu huhtikuun loppuun asti
13.03.2020Kaupungin liikuntatilat suljettu toistaiseksi 13.03. alkaen.
13.03.2020Salibandyliitto tiedottaa, kausi päättyi monessa sarjassa!!
02.03.2020Salibandyliitto tiedottaa!!
20.02.2020Salibandykerhot lomailevat viikon 9 eli "hiihtoloman"
19.01.2020Liity mukaan tukemaan Top Teamia Kannustajien kautta!
12.01.2020Kerhotoiminta alkoi Talvisalon koululla
06.01.2020Top Teamin kerhot alkavat

Siirry arkistoon »