C1-pojilla pisteet tuliaisina Lahdesta

31.10.2016

Syysloman lopuksi 1. divari jatkui Lahdessa ottelulla PHSB:tä vastaan. Lyhyt loma ei ollut sotkenut kuvioita, vaan ensimmäinen erä pojille lukemin 4 - 0. Toisessa erässä eroa oli jo kuusi maalia, mutta sitten ajatus karkasi. Vastustaja teki seuraavat neljä maalia ja tilanne oli hetkessä toisen makuinen. Toisessa erässä Toppi onnistui kuitenkin neljä kertaa ja vastustaja viidesti. Kolmanteen erään lähdettiin lukemista 8 - 5. Valmentajan ohjeiden jälkeen peli muuttui jälleen kurinalaisemmaksi ja erän ainoan maalin teki Top Team. Pisteet Savonlinnaan lukemin 9 - 5.

Tehokkaita olivat: Kaapo Niemelä (3+2), Lauri Turunen (2+2), Erik Söderholm (2+0), Tuomas Hirn (1+1), Santtu Tuovinen (0+2), Jere Hokka (1+0) ja Joni Peltonen (0+1).