Ilotulitusta Top Teamin tapaan

15.10.2016

Lauantaina 15.10. Topin vieraaksi saapui Ilves Tampereelta. Edellisenä viikonloppuna Tanhuvaarassa Toppi otti kauden avausvoittonsa divarissa ja peli näytti löytävän linjaansa. Kuitenkin melkoinen yllätys oli vauhti ja asenne, jolla pojat lähtivät viikonlopun otteluun. Ensimmäinen erä oli kohtuullisen tasainen päättyen lukemiin 3 - 0.

Toisessa erässä joukkue heräsi melkoiseen lentoon vieden Lauri Turusen johdolla erän peräti 13 - 0. Mailataituri herätti koko joukkueen ja kaikki kentät nostivat tasoaan.

Kolmannessa erässä tahti rauhoittui ja Ilves kirjasi sen nimiinsä maalein 3 - 2. Lopputulos kuitenki kotijoukkueelle lukemin 18 - 3.

Pojilla on nyt kahden viikon tauko peleissä ja hyvä aika hieroa valmennuksen ohjeiden mukaisesti kuvioita kuntoon. Pelit jatkuvat Lahdessa 30.10.

Tehokkaita tässä pelissä olivat: Lauri Turunen (7+4), Tuomas Hirn (3+1), Eetu Ahokas (3+1), Erik Söderholm (2+0), Santeri Nyrhinen (1+2), Onni Kuuramaa (1+1), Jere Hokka (0+2), Aleksi Lyytikäinen (1+0), Eetu Niskala (0+1), Tatu Makkonen (0+1) ja Joni Peltonen (0+1).