Pisteet syvältä Kauniaisten luolasta

08.01.2024

Sunnuntaina Edustus teki matkan Kauniaisiin GrIFK:n vieraaksi. Menomatkasta muodostui melkoinen risteily keskustan ja lähialueiden ympärillä, kun Kososen iso bussi ei mahtunut hallia (luolaa) lähellä olevan sillan ali. Navigaattorin täti oli melko pyörryksissä yrittäessään etsiä reittiä pelipaikalle. Kuskimme Kale joutui taivuttamaan pitkää bussia melkoisen ahtaissa väleissä, mutta ammattimies hoiti homman. Lopulta löysimme tien väestösuojan parioville ja siitä alkoi pitkähkö käytävä kohti peliareenaa, joka sijaitsi syvällä Kauniaisten kalliossa. Itse kenttä katsomoineen oli kuitenkin asiallinen ja tarjosi hyvän alustan vauhdikkaalle ottelulle.

Isännät aloittivat tehokkaasti ja menivät johtoon jo minuutin pelin jälkeen. Ensimmäiselle erätauolle mentiin kuitenkin Edarin 1 - 2 johdolla. Toinen erä oli Topilta hiukan vaisumpaa tekemistä eikä eroa vastustajaan saatu tehtyä, joten tauolle 3 - 4 lukemista.

Kolmannessa erässä Edustus kuitenkin teki tarvittavat maalit voittaen matsin lukemin 5 - 8 Saukkosen putatessa viimeisen tyhjiin. Tärkeät pisteet taskussa päästiin kiipeämään kohti maanpintaa ja kotimatkalle. Keskikastissa on tiukkaa, sillä viisi joukkuetta oli sunnuntain pelin jälkeen kolmen pisteen sisällä. Puuhamiehinä toimivat: