Naiset - PHSB II (6 - 4)

Aika: 18.12.2016 13.00
Paikka: Imatran Urheilutalo
Sarja: Naisten 2.divisioona, Kaakkois-Suomen alue (lohko 5)

Kauden kolmas pelireissu suuntautui Imatralle ja ensin vastassa oli PHSB II. PHSB käytti heti ottelun alussa harhasyötön hyväkseen ja iski ensimmäisen maalin reilun parin minuutin kohdalla. Pitkään ei tarvinnut tasoitusta odotella, kun Anni H. laittoi Essin syötöstä pallon maaliin. Tästä Toppittarien maalihanat aukesivat ja pian maalin teossa vuorostaan onnistuikin Heidin syötöstä Essi. Ensimmäisen erän loppuun mennessä Anni H. iski vielä Heidin syötöistä kaksi maalia ja toiseen erään lähdettiin tilanteesta 4-1. Toisessa erässä Toppittaret eivät onnistuneet hyvästä pyörityksestä huolimatta toimittamaan palloa maaliin saakka. PHSB sai kuitenkin kavennettua tilanteen 4-2. Myöskin heti kolmannen erän alussa PHSB onnistui yllättämään ja iski kolmannen maalinsa. Tämä ei kuitenkaan Toppittaria lannistanut, sillä pian Heidi teki maalin Anni H:n syötöstä ja melkein heti perään onnistui taas Essi maalinteossa Heidin syötöstä. Vielä ottelun lopussa PHSB sai tehtyä neljännen maalinsa ja ottelu päättyi lukemin 6-4 Toppittarien voittoon.