Naiset - PHSB II (5 - 1)

Aika: 22.10.2016 12.00
Paikka: Sport Forum, Mikkeli
Sarja: Naisten 2.divisioona, Kaakkois-Suomen alue (lohko 5)

Toisen ottelun vastustaja oli PHSB II. Ottelu lähti käyntiin Topittarien komennossa ja ajassa 2.21 Heidi pääsikin siirtämään Topittaret 1-0 johtoon. Ensimmäisessä erässä Topittaret pääsivät pyörittämään peliä vahvasti PHSB:n päädyssä molemmilla kentillä ja toiseen erään päästiinkin vakuuttavassa 3-0 johdossa.

Toisen erän puolivälissä Imatralta Topittariin siirtynyt Maiju K. loukkasi kulmaväännössä nilkkansa ja joutui jättämään pelin kesken ja Toopittaret joutuivat tekemään pieniä kenttämuutoksia. Tästä huolimatta Top Teamin vahva pyöritys jatkui ja ajassa 24.31 Heidi pääsi laittamaan taululle lukemat 4-0 Essin ripareista. Adelia tykitti peliuransa ensimäisellä maalilla tilanteeksi 5-0 ajassa 25.58 Irenen avatessa  samalla myös sählyuransa pistetilin. Topittarien jatkaessa pyöritystä ja ehkä liiallisen hyvän olon tunteen vallitessa pääsi myös PHSB maalien makuun entisen Top Team veskan Hennan katkaisessa Topittarien poikkisyötön ja PHSB ei jättänyt läpiajotilannetta käyttämättä. Heti kavennusmaalin jälkeen Topittaret pääsivät kokeilemaan kauden ensimmäistä ylivoimaa, mutta kuviot olivat vielä vähän sekaisin, joten maalia ei saatu aikaan.

Kolmanteen erään lähdettiin siis 5-1-tilanteesta. Kolmannessa erässä PHSB alkoi päästä peliin enemmän mukaan ja sai luotua muutamia vaarallisia vastahyökkäyksiä. Onneksi Laura maalilla hoiti tilanteet varmasti. Erän lopulla PHSB pääsi vielä kokeilemaan maalintekoa ylivoimalla, mutta Topittarien alivoima kesti kunniallisesti. Loppusummerin soidessa pelin loppulukemat olivat siis 5-1. Toisessakin pelissä parannettavaa jäi vielä tilanteiden viimeistelyssä. Muuten palloa saatiin liikuteltua mallikkaasti ja erityisesti uudet pelaajat pelasivat todella mallikkaasti. Kauden avauksesta mukaan siis täydet 4 sarjapistettä ja siitä onkin hyvä lähteä jatkamaan seuraaviin peleihin, joissa vastaan asettuvat ennakolta aina vaaralliset Flanels ja Imatran Voima.