Hatsina II - Naiset (0 - 3)

Aika: 22.10.2016 10.00
Paikka: Sport Forum, Mikkeli
Sarja: Naisten 2.divisioona, Kaakkois-Suomen alue (lohko 5)

Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui Hatsina II. Ottelu lähti käyntiintunnustellen, sillä koko kaudella ei oltu päästy matolla treenailemaan. Kuviot alkoivat pikkuhiljaa asettumaan ja helpotusta pelin kulkuun toi ajassa 3.41 siirtyminen 0- 1-johtoon. Molemmat kentälliset saivat luotua hyvin paikkoja vastustajan päätyyn ja Hatsina ei päässyt luomaan pahempia paikkoja meidän päähän. Erän lopussa Maijun viivasta laittama laukaus päätyi aina maalin perukoille asti ja toiseen erään päästiin 0-2-tilanteessa.

Toisessa erässä peli pyöri melko lailla Hatsinan päädyssä, mutta palloa ei vain saatu maaliin. Myös Hatsina pääsi iskemään muutamia hyviä vastaiskuja. Laura hoiti tilanteet kuitenkin varmasti maalissa. Erässä kumpikaan ei saanut maaleja aikaan, joten kolmanteen erään lähdettiin Topittarien johtoasemassa.

Kolmannessa erässä erityisesti "uusien pelaajien" kenttä sai pelin pyörimään aina välillä tyylikkäästi Hatsinan päädyssä. Kolmas erä menikin melko lailla pelaillessa ja kenttien hakiessa oikeita avauksia ja pelikuvioita. Ajassa 42.32 Essi pääsi vielä tuikkaamaan tilanteeksi 0-3 ja näihin lukemiin ottelu sitten päättyikin ja Lauralle ansaittu nollapeli. Parannettavaa pelissä jäi erityisesti maalien viimeistelyssä, mutta muuten peli oli melko mallikasta varsinkin, kun kyseessä oli kauden ensimmäinen ottelu