Mikkeli 6.1

18.01.2019

SB Heinola Akatemia - TT Stars

Kaksi sarjan kovakuntoisinta joukkuetta kohtasi Mikkelin pyhätössä klo 11.30. Vastustaja tiedettiin, kun olimme hävinneet heille kauden ensimmäisessä turnauksessa., oli revanssin paikka. Nuori, nälkäinen, nopea ja taitava joukkue oli vastassa, joka oli valminna napsimaan tähdet pois taivaalta. Voitot olivat tuoneet kummankin peliin paljon itseluottamusta, mikä myös näkyi loistavina suorituksina kentällä. Ensimmäinen erä lähti kunnon Coast-to coast pelinä ja se jatkui erän loppuun asti ja taululla oli lukemat 2-2. Starsin maalintekijöinä toimivat Pada ja Samu. Stars koki heti erän alkuun erittäin harmittavan takaiskun, kun jupen selkä pamahti ja pelit päättyivät siihen. Toiseen erään tiivistettiin keskustan pelaamista, joka saatiin toimimaan todella hyvin.  Juvoonen jatkoi vastustajan kurittamista kun hän hienon kuvion päätteeksi pamautti pallon maaliin ässän syötöstä ajassa 24.21. Erän jatkui tasaisena esan ja vastustajan veskarin ottaessa loistavia koppeja. Kolmas erä jatkui samasta mihin edllisessä jäätii. Hyvää peliä ja hienoja suorituksia, joka konkretisoitui maalin muodossa ajassa 39.15 pammon längi uiton seurauksena. Vastustaja pakotettiin ottamaan aikalisä. Seuraksena pienestä tauosta Stars sai vielä vahvemmin pelin uomiin, pari häkkiä lisää! Maalintekijöinä Pada ja Kansis. Todella hyvän tuloksen takasi tiivis viisikkopeli ja viimeisenä lukkona häärinyt Esa.

TT Stars - BB-88

Prkl. Mikko Salonen otettu pelaamaan farmisopimuksen puitteissa. BB-88 todella hyvä joukkue, jolla on vahva peli-indentiteetti. Oli päällimäiset mietteet allekirjoittaneen mielessä.

Hyvin lähti ensimmäinen erä käyntiin kun pada sujautti pallon maaliin kun aikaa oli mennyt vasta 32 sekuntia. Ote siirtyi tämän jälkeen vahvasti BB:lle, emmekä päässeet peliin oikein kiinni. Onneksi fantastisesti pelannut mösi numerot tasaisena. Erä päättyi 1-1. Puhuimme erätauolla oman pelin parantamiseta, harmi vaan että ajatukset jäi puhe asteelle. Ajassa 19.55 Teppo Vettenranta painoi pelin 1-2. Pari minuuttia tästä eteenpäin niin kolmas jäähy oli tosiasia ja valmennus reagoi ottamalla aikalisän. Olimme hävinneet poikkeuksetta kaikki kaksin kamppailut tähän mennessä ja joukkuepeli tökki pahasti. Saimme tapettua hyvällä av-pelillä jäähyn ja rupesimme pelaamaan. Joukkue heräsi eloon! Hyvien vaiheiden jälkeen Sarjan kovin viivatykki laittoi pelin tasoihin. Kellot pysähtyivät aikaan 27.59. Tästä on hyvä jatkaa kolmanteen erään. Minuutti mennyt ja viivatykin kanuuna lauloi taas kaunista sinfoniaa, Samu teki sen taas! peli 3-2. Ottelu eteni tämän jälkeen tasaissa merkeissä, kunnes ajassa 43.31 tapahtui jotain aivan käsittämätöntä. Pammo sai pallon haltuun puolustuksen edessä, upea vartalo harhautus jolloin vastustajan pakki näytti aivan reimarilta, ohi siitä , vastustajan nopea veskari ajoi vähän vastaan, ohi pienellä nepillä takanurkkaan. 4-2!!! Alkukauden pienen puhuttelun jälkeen, pammosta on tullut kuin feeniks lintu. Vastustaja teki vielä muodollisen kavennuksen, mutta tuloksena voitto 4-3.